Een kijkje in de wereld van Elemetor. Elementor is een pagebuilder waarmee je op basis van drag en drop live je website bouwt. Dat houdt in dat je exact ziet wat je doet. En hoe de verandering welke je doorvoert er uit gaat zien. Eigenlijk is Elementor Pro veel meer dan alleen een pagebuilder. Wanneer je een juist thema gebruikt (dat zijn er veel) is Elementor Pro een complete theme builder, je past eenvoudig de complete look en feel van je thema aan. En wil je de kosten van een thema besparen, eenvoudig bouw je zelf complete ontwerpen welke niet onder doen voor een thema maar wel volledig aansluiten aan jouw wensen.

Elementor Pro wordt geleverd met een uitgebreid pakket aan layouts en templates, waarmee je de meest uiteenlopende ontwerpen op een eenvoudige manier kunt vormgeven. 

 

Indelen van je pagina

Jouw pagina bestaat uit secties. Deze kun je eenvoudig toevoegen in die layout die op dat moment passend is. Vervolgens kun je elke sectie voorzien van content op basis van het drag en drop principe. 

Drag en drop

De content kun je toevoegen door middel van het ontwerp menu binnen Elementor. Je sleept eenvoudig het gewenste element naar de locatie waarop je hem wilt plaatsen. 

Van afbeeldingen tot teksten tot geavanceerde headlines of animaties. Zo goed als alles wat je kunt bedenken is mogelijk in de Pro variant van Elementor.

Pop-ups vormgeven

Een nieuwe future van Elementor Pro is het kunnen ontwerpen en activeren van pop-ups. Of je deze nu wilt gebruiken om leden van een academie te laten inloggen of omdat je iemand een gratis weggever wilt aanbieden, alles is hierin mogelijk. Het ontwerpen hiervan gaat eveneens via het drag en drop systeem.

Elementor basic is gratis te downloaden via de plug-in module van jouw wordpress website. Wil je meer uit je website halen dan is Elementor Pro dé builder om te downloaden. 

Dit bied je o.a. de mogelijkheid om je eigen footers en headers te ontwerpen, formulieren te bouwen, pop-ups vorm te geven, custom fonts te gebruiken, geavanceerde testimonial carousels toe te voegen, share buttons toe te voegen, animated headlines te maken en dat is nog maar een topje van wat kan. 

Elementor Pro is te downloaden voor een bedrag va $49,- per jaar. Betaal je dan jaarlijks voor de licentie? Ja, dat klopt. Het team van Elementor is continu aan het ontwikkelen en verbeteren en updaten. Voor 39,- heb je altijd een up to date builder die echt klaar is en blijft voor de toekomst. 

Schaf je je Elementor Pro aan via mij dan krijg je van mij bij aanschaf voor 1 augustus 2019 een gratis half uur persoonlijk Elementor Pro uitleg welke we opnemen, zodat je direct je eigen persoonlijke op maat tutorial hebt. Na 1 augustus krijg je bij aanschaf via mij, ook gratis een tutorial maar dat betreft dan de algemene variant. Waarin ik niet in ga op je persoonlijke ontwerp wensen. 

In verschillende tutorials neem ik je op een praktische manier mee in de wereld van Elementor. 

Elementor - Icons

Close Menu