SEO - Scoor met jouw website

Je werkt heel hard en je hebt een prachtige site. Maar als jij zoekt in Google op jouw bedrijfsactiviteiten dan zie je overal je concurrenten maar van jouw bedrijf ontbreekt ieder spoor op de eerste pagina’s van Google. Jij wilt ook op de 1e pagina en het liefst in de top 5! Hoe doe je dat? Dat doe je door middel van SEO,  Search Engine Optimization, of te wel Zoekmachine Optimalisatie.  

Is dit herkenbaar voor jou?

  • Je hebt een super mooie website maar jouw klanten komen vooral via andere kanalen?
  • Je weet dat SEO belangrijk kan zijn maar ziet door de bomen het bos niet meer waar het jouw eigen bedrijf aangaat
  • Je werkt hard, schrijft blogs, zet continu content online maar je positie in Google verbetert niet
  • Je googled op je bedrijfsactiviteiten en ziet je concurrent op pagina 1 en jouw bedrijf helaas niet
  • De content welke je deelt wordt vooral door je vrienden of je social media netwerk gelezen maar geen bezoeker van buitenaf.

Zou het niet super zijn als ook jij met jouw bedrijf goed gevonden gaat worden in Google en dat jouw site als vanzelf nieuwe klanten aan gaat trekken? En dat je daarmee je concurrentie een stap voor gaat zijn?

Dat kun jij bereiken met SEO! En daarvoor heb ik 2 mogelijkheden:

1. We do it together. Ik geef de tips en adviezen en jij zorgt voor de uitvoering. 

2. Ik doe dit volledig voor jou, uiteraard in nauw overleg met jou! 

We do it together

Als jij graag zelf de acties wilt uitvoeren en implementeren waarbij ik je voorzie van concrete tips en adviezen dan is dit pakket het best passend voor jou.

We starten met een gezamenlijk afstem overleg waarin we de gewenste zoekwoorden bepalen.

Hierna ga ik uitgebreid jouw website bekijken en een gericht SEO-actieplan voor je maken. Deze zullen we in een sessie bespreken waarna jij zelf de acties uitvoert en aan de slag gaat met de implementatie. 

De investering in deze groei is €175,- excl BTW.

Ik doe het voor jou

Als jij besluit dat je de SEO graag volledig uitbesteed en hier verder qua uitvoering geen omkijken meer naar hebt dan is dit het meest geschikte pakket voor jou.

We starten met een afstem overleg  welke als basis dient voor mijn start. Na een gedegen zoekwoordenonderzoek schrijf ik een SEO rapport met de bevindingen en de te nemen actie waarna ik ga starten met de implementatie. 

De investering in deze vorm van groei is €329,- Excl BTW

SEO kost tijd om de gewenste resultaten te behalen. Daarom is het na deze implementatie van belang dat de informatie geoptimaliseerd wordt. Dit betekend analyseren, aanpassen waar nodig en bijsturen. 

Daarom bied ik ook een optimalisatie follow up periode aan waarin ik elke week de gegevens analyseer, bijstuur en jou van de nodige adviezen en concrete acties voorzie welke een waardevolle bijdrage zijn op de SEO. Dit doe ik voor een minimale periode van 2 maand en desgewenst langer tegen aangepast tarief. 

De investering voor deze optimalisatie groei is €299,- excl BTW voor 2 maanden.

Close Menu